Bog & idéUffe Madsen

Bøger skrevet af Uffe Madsen

Læs mere om Uffe Madsen
2 produkter
2 produkter
Materialelære 3
Materialelære 1John Hansen
169,95 DKK
(0)
Materialelære 1
Materialelære 3
Materialelære 3John Hansen
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Materialelære 3

Mere om Uffe Madsen

Der er forskellige bøger af Uffe Madsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Madsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Materialelære 2" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Materialelære" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Materialelære 3" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Bøger af Uffe Madsen

Uffe Madsen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Madsen som hæftet. Bøgerne af Madsen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Erhvervsskolernes Forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Materialelære 2" af Uffe Madsen

Hos Bog & idé er "Materialelære 2" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Uffe Madsen "Materialelære"

"Materialelære" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Uffe Madsen