Bog & idéUffe Schjødt

Bøger skrevet af Uffe Schjødt

Læs mere om Uffe Schjødt
1 produkter
1 produkter
Reklamepsykologi -  mellem biologi og kultur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Reklamepsykologi - mellem biologi og kulturConni Paldam
467,96 DKK
Hæftet
(0)
Reklamepsykologi - mellem biologi og kultur

Mere om Uffe Schjødt

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Uffe Schjødt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Schjødts bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Religionsforskningen før og nu" udgivet af Gyldendal - "Reklamepsykologi - mellem biologi og kultur" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Uffe Schjødt

Uffe Schjødt har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Schjødt som hæftet. Bøgerne af Schjødt er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Religionsforskningen før og nu" af Uffe Schjødt

Hos Bog & idé er "Religionsforskningen før og nu" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Reklamepsykologi - mellem biologi og kultur" af Uffe Schjødt

"Reklamepsykologi - mellem biologi og kultur" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Uffe Schjødt