Bog & idéUffe Vester Nielsen

Bøger skrevet af Uffe Vester Nielsen

Læs mere om Uffe Vester Nielsen
1 produkter
1 produkter
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsenBirgit Kirkebæk
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen

Mere om Uffe Vester Nielsen

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Uffe Vester Nielsen. Det er "Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen" af Uffe Vester Nielsen

"Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Uffe Vester Nielsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Uffe Vester Nielsen