Bog & idéUjwal Nair

Bøger skrevet af Ujwal Nair

Læs mere om Ujwal Nair
3 produkter
3 produkter
The Power of One
The Power of OneUjwal Nair
39,95 DKK
EBOG
(0)
The Power of One
En peng om dagen
En peng om dagenUjwal Nair
29,95 DKK
EBOG
(0)
En peng om dagen
The Power of One
STREAM
The Power of OneUjwal Nair
39,95 DKK
Lydbog
(0)
The Power of One

Mere om Ujwal Nair

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Ujwal Nair. Bogen har titlen "En peng om dagen". Den er udgivet af SAGA Egmont på swe. "En peng om dagen" er desuden udgivet i serien "Läs tillsammans".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ujwal Nairs "En peng om dagen"

Hos Bog & idé er "En peng om dagen" tilgængelig som ebog. "En peng om dagen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Nairs serie "Läs tillsammans". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på swe.

Endnu en af Ujwal Nair skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ujwal Nair