Bog & idéUlf Brinkkjær

Bøger skrevet af Ulf Brinkkjær

Læs mere om Ulf Brinkkjær
2 produkter
2 produkter
Videnskabsteori for de pædagogiske professionsuddannelser
Videnskabsteori for de pædagogiske professionsuddannelserUlf Brinkkjær
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Videnskabsteori for de pædagogiske professionsuddannelser
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori

Mere om Ulf Brinkkjær

Der er flere forskellige bøger af Ulf Brinkkjær til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Brinkkjærs nyeste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Ulf Brinkkjærs bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Professionslæring i praksis" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Hhx-elevers habitus og livssti" udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut - "Pædagogisk faglighed i daginstitutioner" udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut i samarbejde med BUPL - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Videnskabsteori for de pædagogiske professionsuddannelser" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Professionslæring i praksis" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Videnskabsteori for de pædagogiske professionsuddannelser" udgivet af HansReitzels - "Professional learning in practice" udgivet af Danish University of Education - "Integration af IT i folkeskolens undervisning" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet

Mere om Ulf Brinkkjærs bøger

Der er 11 tilgængelige bøger af Ulf Brinkkjær hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Brinkkjærs bøger kommer i et udvalg af formater. Ulf Brinkkjær bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Professionslæring i praksis" af Ulf Brinkkjær

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Brinkkjær, kan du godt glæde dig. Det er Danmarks Pædagogiske Universitet, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Hhx-elevers habitus og livssti" af Ulf Brinkkjær

Dette er en også en fantastisk bog fra Brinkkjær, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Danmarks Pædagogiske Institut, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ulf Brinkkjær