Bog & idéUlf Lerner

Bøger skrevet af Ulf Lerner

Læs mere om Ulf Lerner
1 produkter
1 produkter
Textbook of Removable Prosthodontics
BOEGERTILSTAERKPRIS
Textbook of Removable ProsthodonticsPercy Milleding
476,96 DKK
Indbundet
(0)
Textbook of Removable Prosthodontics

Mere om Ulf Lerner

Ulf Lerner har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Lerner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Textbook of Removable Prosthodontics" udgivet af Munksgaard - "Textbook of Removable Prosthodontics" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ulf Lerner

Der er to tilgængelige udgivelser af Ulf Lerner hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Ulf Lerner bøger i flere forskellige formater. Lerners bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Textbook of Removable Prosthodontics" af Ulf Lerner

Det er muligt at købe Ulf Lerners "Textbook of Removable Prosthodontics" som e-bog (pdf-format). Det betyder, at du kan læse "Textbook of Removable Prosthodontics" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Ulf Lerner "Textbook of Removable Prosthodontics"

"Textbook of Removable Prosthodontics" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ulf Lerner