Bog & idéUlla Bach Jensen

Bøger skrevet af Ulla Bach Jensen

Læs mere om Ulla Bach Jensen
1 produkter
1 produkter
Det professionelle køkken
Det professionelle køkkenUlla Bach Jensen
699,95 DKK
(0)
Det professionelle køkken

Mere om Ulla Bach Jensen

Hvis du er på jagt efter en bog af Ulla Bach Jensen, kan du vælge i mellem et stort sortiment online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bach Jensens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det professionelle køkken" i serien "Ernæringsassistent" udgivet af erhvervsskolernes Forlag - "Det professionelle køkken" i serien "Ernæringsassistent" udgivet af erhvervsskolernes Forlag

Bøger skrevet af Ulla Bach Jensen

Du kan købe to bøger af Ulla Bach Jensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun finde Bach Jensens bøger som hæftet. Bøgerne af Bach Jensen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: erhvervsskolernes Forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ulla Bach Jensens "Det professionelle køkken"

"Det professionelle køkken" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Ernæringsassistent". Det er erhvervsskolernes Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Det professionelle køkken" af Ulla Bach Jensen

Hos Bog & idé er "Det professionelle køkken" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Bach Jensens serie "Ernæringsassistent". Det er erhvervsskolernes Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Bach Jensen