Bog & idéUlla Bang

Bøger skrevet af Ulla Bang

Læs mere om Ulla Bang
1 produkter
1 produkter
Obstetrik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Obstetrik - en grundbogLone Laursen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Obstetrik - en grundbog

Mere om Ulla Bang

Der er flere forskellige bøger af Ulla Bang på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Bang.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Obstetrik" udgivet af Munksgaard - "Obstetrik - en grundbog" udgivet af Gyldendal

Bøger af Ulla Bang

Du kan finde to bøger af Ulla Bang her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Bang kommer blot som indbundet. Bangs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ulla Bangs "Obstetrik"

"Obstetrik" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Ulla Bang "Obstetrik - en grundbog"

"Obstetrik - en grundbog" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Bang