Bog & idéUlla Fasting

Bøger skrevet af Ulla Fasting

Læs mere om Ulla Fasting
3 produkter
3 produkter
Som boblerne i bækken
BOEGERTILSTAERKPRIS
Som boblerne i bækkenUlla Fasting
107,86 DKK
Hæftet
(1)
Som boblerne i bækken
Sårfeber
BOEGERTILSTAERKPRIS
SårfeberUlla Fasting
224,06 DKK
Hæftet
(0)
Sårfeber
Sårfeber
SårfeberUlla Fasting
109,95 DKK
EBOG
(0)
Sårfeber

Mere om Ulla Fasting

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger skrevet af Ulla Fasting. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Fasting.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Som boblerne i bækken" udgivet af Forlaget Brændpunkt - "Som boblerne i bækken" udgivet af Brændpunkt - "Sygehusledelse" udgivet af -

Bøger af Ulla Fasting

Du kan finde tre bøger af Ulla Fasting her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Ulla Fasting bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Fasting er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ulla Fastings "Som boblerne i bækken"

Det er muligt at købe Ulla Fastings "Som boblerne i bækken" som lydbog. Du kan derudover altid have "Som boblerne i bækken" af Ulla Fasting med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Forlaget Brændpunkt, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Som boblerne i bækken" af Ulla Fasting

Hos Bog & idé er "Som boblerne i bækken" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Brændpunkt, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Fasting