Bog & idéUlla Feldt-Rasmussen

Bøger skrevet af Ulla Feldt-Rasmussen

Læs mere om Ulla Feldt-Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Akutbogen
AkutbogenAnders Møllekær
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Akutbogen
Søvn
BOEGERTILSTAERKPRIS
SøvnMads Barløse
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Søvn

Mere om Ulla Feldt-Rasmussen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Ulla Feldt-Rasmussen. På listen nedenfor har du Feldt-Rasmussens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicin, 3. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Akutbogen" udgivet af Gyldendal - "Medicin, 2. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Søvn" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i medicin" udgivet af FADL

Bøger af Ulla Feldt-Rasmussen

Ulla Feldt-Rasmussen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Feldt-Rasmussens bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Feldt-Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ulla Feldt-Rasmussens "Medicin, 3. udgave"

Det er muligt at købe Ulla Feldt-Rasmussens "Medicin, 3. udgave" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag.

"Akutbogen" af Ulla Feldt-Rasmussen

"Akutbogen" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Feldt-Rasmussen