Bog & idéUlla Giersing

Bøger skrevet af Ulla Giersing

Læs mere om Ulla Giersing
1 produkter
1 produkter
Mig og min sclerose. At leve med sygdom og handicap
Mig og min sclerose. At leve med sygdom og handicapUlla Giersing
69,95 DKK
EBOG
(0)
Mig og min sclerose. At leve med sygdom og handicap

Mere om Ulla Giersing

Hvis du leder efter en bog skrevet af Ulla Giersing, tilbyder vi et stort udvalg til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Giersings seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygeplejen i den palliative indsats" i serien "Sygeplejepraksis" udgivet af Munksgaard - "Mennesker med kræft" i serien "Sygeplejepraksis" udgivet af Munksgaard

Mere om Ulla Giersings bøger

Ulla Giersing har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Giersing som hæftet. Giersings bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Munksgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sygeplejen i den palliative indsats" af Ulla Giersing

"Sygeplejen i den palliative indsats" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Giersings serie "Sygeplejepraksis". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

"Mennesker med kræft" af Ulla Giersing

Hos Bog & idé er "Mennesker med kræft" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Sygeplejepraksis". Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Giersing