Bog & idéUlla Gjedde Palmgren

Bøger skrevet af Ulla Gjedde Palmgren

Læs mere om Ulla Gjedde Palmgren
1 produkter
1 produkter
Paris
BOEGERTILSTAERKPRIS
ParisNiels Lan Doky
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Paris

Mere om Ulla Gjedde Palmgren

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Ulla Gjedde Palmgren. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Palmgren.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tendances littéraires" udgivet af Gyldendal - "paris" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Paris" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Ulla Gjedde Palmgren

Ulla Gjedde Palmgren har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Palmgren som hæftet. Bøgerne af Palmgren er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tendances littéraires" af Ulla Gjedde Palmgren

Hos Bog & idé er "Tendances littéraires" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Ulla Gjedde Palmgren "paris"

Hos Bog & idé er "paris" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Gjedde Palmgren