Bog & idéUlla Holck

Bøger skrevet af Ulla Holck

Læs mere om Ulla Holck
1 produkter
1 produkter
Inklusion, leg og empati
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusion, leg og empatiSusan Hart
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Inklusion, leg og empati

Mere om Ulla Holck

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Ulla Holck. På listen nedenfor har du de seneste af Holcks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inklusion, leg og empati" udgivet af HansReitzels - "Inklusion, leg og empati" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ulla Holck

Ulla Holck har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Holck kommer bare som hæftet. Holcks bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Inklusion, leg og empati" af Ulla Holck

"Inklusion, leg og empati" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Ulla Holck "Inklusion, leg og empati"

"Inklusion, leg og empati" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Holck