Bog & idéUlla Holm

Bøger skrevet af Ulla Holm

Læs mere om Ulla Holm
1 produkter
1 produkter
Undervisning i indskolingen
Undervisning i indskolingenStig Broström
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Undervisning i indskolingen

Mere om Ulla Holm

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Ulla Holm. På listen nedenfor finder du Holms nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børn, ernæring og måltider" udgivet af Gyldendal - "Helhed og sammenhæng i børns liv" i serien "DPI" udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut - "Undervisning i indskolingen " i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Den politiske slagmark" i serien "Specialerække" udgivet af Institut for Antropologi, Københavns Universitet

Bøger af Ulla Holm

Der er fire tilgængelige bøger af Ulla Holm hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Holms bøger kommer kun som hæftet. Derudover er bøgerne fra Holm opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Børn, ernæring og måltider" af Ulla Holm

Hos Bog & idé er "Børn, ernæring og måltider" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Helhed og sammenhæng i børns liv" af Ulla Holm

Hos Bog & idé er "Helhed og sammenhæng i børns liv" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "DPI". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Danmarks Pædagogiske Institut.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Holm