Bog & idéUlla Houkjær

Bøger skrevet af Ulla Houkjær

Læs mere om Ulla Houkjær
1 produkter
1 produkter
Dansk sølv i fortid og nutid
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk sølv i fortid og nutidPeder Gammeltoft
580,96 DKK
Bog & kassette
(1)
Dansk sølv i fortid og nutid

Mere om Ulla Houkjær

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Ulla Houkjær. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Houkjær.
Bøgerne fra Ulla Houkjær findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dansk sølv i fortid og nutid" udgivet af N. A. Andersen - "Dansk Sølv i fortid og nutid" udgivet af Forlaget Devantier - "Dansk sølv i fortid og nutid" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "William Morris. Al magt til skønheden!" udgivet af Nivaagaards Malerisamling - "Majolika og fajance 1300 - 1750" udgivet af Designmuseum Danmark - "Fajancer fra Holland, Frankrig og Tyskland" i serien "I kommision for Designmuseum Danmark" udgivet af Museum Tusculanum - "Tin-glazed earthenware from the Netherlands, France and Germany" udgivet af Designmuseum Danmark - "Fajancer fra Holland, Frankrig og Tyskland" udgivet af Designmuseum Danmark

Bøger af Ulla Houkjær

Ulla Houkjær har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Ulla Houkjær bøger i udvalgte formater. Ulla Houkjær bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ulla Houkjærs "Dansk sølv i fortid og nutid"

Det er muligt at købe Ulla Houkjærs "Dansk sølv i fortid og nutid" som bog & kassette. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Ulla Houkjær. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af N. A. Andersen.

Ulla Houkjær "Dansk Sølv i fortid og nutid"

Hos Bog & idé er "Dansk Sølv i fortid og nutid" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Devantier.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Houkjær