Bog & idéUlla Hybel

Bøger skrevet af Ulla Hybel

Læs mere om Ulla Hybel
4 produkter
4 produkter
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin
Sundhedsvæsenet på tværs
Sundhedsvæsenet på tværsJette Bangshaab
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet på tværs
Patient
PatientBirte Sigrid Glinsvad Pehn-Laursen
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Patient
Sundhed og jura
Sundhed og juraPeter Bak Mortensen
879,95 DKK
EBOG
(0)
Sundhed og jura

Mere om Ulla Hybel

Ulla Hybel har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Hybel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsvæsenet på tværs" udgivet af Academica - "Patient" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsvæsenet på tværs" udgivet af Gyldendal - "Sundhed og jura" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Sundhed og jura" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Palliativ medicin" udgivet af Gyldendal - "Patient" udgivet af Munksgaard - "Lægen og loven" udgivet af Gyldendal - "Sundhed og jura" udgivet af DJØF - "Sundhedsvæsenet på tværs" udgivet af Munksgaard - "Gerontologi" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsret - for sygeplejersker" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal

Ulla Hybels bøger

Ulla Hybel har 12 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Ulla Hybel fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Hybel skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sundhedsvæsenet på tværs" af Ulla Hybel

Hos Bog & idé er "Sundhedsvæsenet på tværs" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Academica.

"Patient" af Ulla Hybel

"Patient" kan købes som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Hybels serie "Grundbog i sygepleje". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Hybel