Bog & idéUlla Liberg (red.)

Bøger skrevet af Ulla Liberg (red.)

Læs mere om Ulla Liberg (red.)
1 produkter
1 produkter
Forskning i pædagogisk praksis
Forskning i pædagogisk praksisKirsten Poulsgaard
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Forskning i pædagogisk praksis

Mere om Ulla Liberg (red.)

Du kan kun finde en enkelt bog af Ulla Liberg (red.) her hos Bog & idé. Det er "Forskning i pædagogisk praksis". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ulla Liberg (red.)s "Forskning i pædagogisk praksis"

Hos Bog & idé er "Forskning i pædagogisk praksis" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Ulla Liberg (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Liberg (red.)