Bog & idéUlla Lunn

Bøger skrevet af Ulla Lunn

Læs mere om Ulla Lunn
3 produkter
3 produkter
Stedet fortæller
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stedet fortællerUlla Lunn
290,46 DKK
Indbundet
(4)
Stedet fortæller
Eg
EgUlla Lunn
349,95 DKK
Indbundet
(3)
Eg
When architecture tells the story
When architecture tells the storyUlla Lunn
349,95 DKK
Indbundet
(0)
When architecture tells the story

Mere om Ulla Lunn

Der er flere forskellige bøger af Ulla Lunn tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lunns nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Ulla Lunn findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Eg" udgivet af Gads Forlag - "When the architecture tells the story" udgivet af Gads Forlag - "Stedet fortæller" udgivet af Gad

Bøger af Ulla Lunn

Ulla Lunn har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Lunns bøger kommer bare som indbundet. Bøgerne af Lunn er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ulla Lunns "Eg"

Hos Bog & idé er "Eg" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"When the architecture tells the story" af Ulla Lunn

"When the architecture tells the story" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Lunn