Bog & idéUlla Margrethe Kehlet

Bøger skrevet af Ulla Margrethe Kehlet

Læs mere om Ulla Margrethe Kehlet
1 produkter
1 produkter
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)Anja Semke
1539,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)

Mere om Ulla Margrethe Kehlet

Ulla Margrethe Kehlet har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kehlets udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sygepleje " i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard

Mere om Ulla Margrethe Kehlets bøger

Ulla Margrethe Kehlet har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Kehlets bøger kommer blot som indbundet. Derudover er bøgerne fra Kehlet opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" af Ulla Margrethe Kehlet

Hos Bog & idé er "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i serien "Sosuserien¤SSA". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Ulla Margrethe Kehlet "Sygepleje"

Hos Bog & idé er "Sygepleje" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er en del af Kehlets serie "Sosuserien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Margrethe Kehlet