Bog & idéUlla Maria Michaelsen

Bøger skrevet af Ulla Maria Michaelsen

Læs mere om Ulla Maria Michaelsen
4 produkter
4 produkter
Grib litteraturen! 50 litteraturdidaktiske greb
Grib litteraturen! 50 litteraturdidaktiske grebAyoe Quist Henkel
499,95 DKK
Hæftet
(1)
Grib litteraturen! 50 litteraturdidaktiske greb
Grib litteraturen 2
Grib litteraturen 2Jan Frydensbjerg
609,95 DKK
Indbundet
(1)
Grib litteraturen 2
Skrivelyst
SkrivelystDorthe Rise
319,95 DKK
Indbundet
(0)
Skrivelyst
Læselyst
LæselystUlla Maria Michaelsen
319,95 DKK
Indbundet
(1)
Læselyst

Mere om Ulla Maria Michaelsen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger skrevet af Ulla Maria Michaelsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Michaelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læselyst" udgivet af Gyldendal - "Grib litteraturen! 50 litteraturdidaktiske greb" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ulla Maria Michaelsen

Ulla Maria Michaelsen har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Ulla Maria Michaelsen kan købes i flere formater. Bøgerne af Michaelsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Læselyst" af Ulla Maria Michaelsen

Hos Bog & idé er "Læselyst" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Ulla Maria Michaelsen "Grib litteraturen! 50 litteraturdidaktiske greb"

Det er muligt at købe Ulla Maria Michaelsens "Grib litteraturen! 50 litteraturdidaktiske greb" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Maria Michaelsen