Bog & idéUlla Nielsby

Bøger skrevet af Ulla Nielsby

Læs mere om Ulla Nielsby
3 produkter
3 produkter
Klinisk lederskab
Klinisk lederskabSusanne Dau & Ulla Nielsby
199,95 DKK
Hardback
(0)
Klinisk lederskab
Videnskabsfilosofi og videnskabsteori for sundhedsfagene
Videnskabsfilosofi og videnskabsteori for sundhedsfageneEline Thornquist
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Videnskabsfilosofi og videnskabsteori for sundhedsfagene
Bedre overgange
Bedre overgangeJette Henriksen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Bedre overgange

Mere om Ulla Nielsby

Du kan kun købe en enkelt bog af Ulla Nielsby her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Klinisk lederskab". Den er publiceret af FADL's Forlag på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ulla Nielsbys "Klinisk lederskab"

Hos Bog & idé er "Klinisk lederskab" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Ulla Nielsby skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Nielsby