Bog & idéUlla Pedersen

Bøger skrevet af Ulla Pedersen

Læs mere om Ulla Pedersen
7 produkter
7 produkter
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i dagtilbudTorben Munkholm
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i dagtilbud
Tæt på pædagogik
Tæt på pædagogikChristina Haandbæk Schmidt
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på pædagogik
Pædagogik i skole og fritid
Pædagogik i skole og fritidTorben Munkholm
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i skole og fritid
Inklusion og eksklusion - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusion og eksklusion - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
431,96 DKK
Indbundet
(0)
Inklusion og eksklusion - en grundbog
Basisbog i ergoterapi
Basisbog i ergoterapiMajbritt Bytoft Feldborg
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i ergoterapi
Vi er i haven
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi er i havenKnud Pedersen og Chresten Kruchov
149,36 DKK
Indbundet
(0)
Vi er i haven
Kostvejledning
KostvejledningAnette Due
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Kostvejledning

Mere om Ulla Pedersen

Der er en del bøger fra Ulla Pedersen til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Pedersens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tæt på pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Sundhedspædagogik i børnehaven" udgivet af University College Syddanmark. Kosmos nationalt videncenter - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Gyldendal - "Inklusion og eksklusion - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Udsatte børn og inkluderende læringsmiljøer i dagplejen" i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud" udgivet af Dafolo - "Pædagogik i skole og fritid" udgivet af Gyldendal - "Udsatte børn og inkluderende læringsmiljøer i dagplejen" udgivet af Dafolo - "Pædagogik i dagtilbud" udgivet af Gyldendal - "Kostvejledning" udgivet af Gyldendal - "Sundhedspædagogik og sundhedsfremme i dagtilbud og skole" i serien "Pædagogik og sundhed" udgivet af Dafolo - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Ulla Pedersen

Ulla Pedersen har 11 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Pedersens bøger kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Pedersen udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ulla Pedersens "Tæt på pædagogik"

"Tæt på pædagogik" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Ulla Pedersen "Sundhedspædagogik i børnehaven"

"Sundhedspædagogik i børnehaven" findes på den digitale boghylde som spiralryg. Dette er en også en fantastisk bog fra Pedersen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af University College Syddanmark. Kosmos nationalt videncenter.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Pedersen