Bog & idéUlla Rasmussen Ulla Rasmussen

Bøger skrevet af Ulla Rasmussen Ulla Rasmussen

Læs mere om Ulla Rasmussen Ulla Rasmussen
4 produkter
4 produkter
Varulven
STREAM
VarulvenUlla Rasmussen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Varulven
Manden med det oversavede kranium
STREAM
Manden med det oversavede kraniumUlla Rasmussen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Manden med det oversavede kranium
Gengangeren
STREAM
GengangerenUlla Rasmussen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Gengangeren
Hundekampen
HundekampenUlla Rasmussen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Hundekampen

Mere om Ulla Rasmussen Ulla Rasmussen

Hvis du er på jagt efter en bog af Ulla Rasmussen Ulla Rasmussen, tilbyder vi et stort udbud tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Ulla Rasmussens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hundekampen" i serien "Carlsens stribede¤Ronin" udgivet af Carlsen - "Gengangeren" i serien "Carlsens stribede¤Ronin" udgivet af Carlsen - "Manden med det oversavede kranium " i serien "Carlsens stribede¤Ronin" udgivet af Carlsen - "Varulven" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Ulla Rasmussen Ulla Rasmussens bøger

Du kan bestille fire bøger af Ulla Rasmussen Ulla Rasmussen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan købe Ulla Rasmussen Ulla Rasmussen bøger i samtlige formater. Ulla Rasmussens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ulla Rasmussen Ulla Rasmussens "Hundekampen"

Det er muligt at købe Ulla Rasmussen Ulla Rasmussens "Hundekampen" som e-bog. Med "Hundekampen" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Ulla Rasmussens serie "Carlsens stribede¤Ronin". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Carlsen.

"Gengangeren" af Ulla Rasmussen Ulla Rasmussen

Det er muligt at købe Ulla Rasmussen Ulla Rasmussens "Gengangeren" som lydbog. Når du køber "Gengangeren" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er med i Ulla Rasmussens serie "Carlsens stribede¤Ronin". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Carlsen.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Rasmussen Ulla Rasmussen