Bog & idéUlla Riisbjerg Thomsen

Bøger skrevet af Ulla Riisbjerg Thomsen

Læs mere om Ulla Riisbjerg Thomsen
1 produkter
1 produkter
Pædagogik og skoleledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogik og skoleledelseKatja Munch Thorsen
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogik og skoleledelse

Mere om Ulla Riisbjerg Thomsen

Der findes forskellige bøger af Ulla Riisbjerg Thomsen til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Thomsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik og skoleledelse" udgivet af Gyldendal - "Teamets arbejde med - en sammenhængende skolestart" udgivet af Dafolo

Ulla Riisbjerg Thomsens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Ulla Riisbjerg Thomsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Ulla Riisbjerg Thomsen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Thomsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ulla Riisbjerg Thomsens "Pædagogik og skoleledelse"

Hos Bog & idé er "Pædagogik og skoleledelse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Teamets arbejde med - en sammenhængende skolestart" af Ulla Riisbjerg Thomsen

Endnu en af Ulla Riisbjerg Thomsen fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Riisbjerg Thomsen