Bog & idéUlla Varnke Egeskov og Helle Nørgaard

Bøger skrevet af Ulla Varnke Egeskov og Helle Nørgaard

Læs mere om Ulla Varnke Egeskov og Helle Nørgaard
1 produkter
1 produkter
Regan Vest
Regan VestUlla Varnke Egeskov og Helle Nørgaard
249,95 DKK
Hardback
(5)
Regan Vest

Mere om Ulla Varnke Egeskov og Helle Nørgaard

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Ulla Varnke Egeskov og Helle Nørgaard. Bogen hedder "Regan Vest". Det er Gads Forlag, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Regan Vest" af Ulla Varnke Egeskov og Helle Nørgaard

Det er muligt at købe Ulla Varnke Egeskov og Helle Nørgaards "Regan Vest" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Ulla Varnke Egeskov og Helle Nørgaard skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Varnke Egeskov og Helle Nørgaard