Bog & idéUlla Weinreich & Michael Bach Ipsen

Bøger skrevet af Ulla Weinreich & Michael Bach Ipsen

Læs mere om Ulla Weinreich & Michael Bach Ipsen
1 produkter
1 produkter
Sprog på grænsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog på grænsenUlla Weinreich & Michael Bach Ipsen
170,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog på grænsen

Mere om Ulla Weinreich & Michael Bach Ipsen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Ulla Weinreich & Michael Bach Ipsen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sprog på grænsen". Den er publiceret af Modersmål-Selskabet på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ulla Weinreich & Michael Bach Ipsens "Sprog på grænsen"

Det er muligt at købe Ulla Weinreich & Michael Bach Ipsens "Sprog på grænsen" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Modersmål-Selskabet.

Dette er en også en fantastisk bog fra Ipsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Weinreich & Michael Bach Ipsen