Bog & idéUlla Werlauff

Bøger skrevet af Ulla Werlauff

Læs mere om Ulla Werlauff
1 produkter
1 produkter
Pædiatrisk fysioterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædiatrisk fysioterapiGitte Platz
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Pædiatrisk fysioterapi

Mere om Ulla Werlauff

Du kan kun købe en enkelt bog af Ulla Werlauff her hos Bog & idé. Det er "Pædiatrisk fysioterapi". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Pædiatrisk fysioterapi" er desuden en del af serien "Fysio/Munksgaard".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ulla Werlauffs "Pædiatrisk fysioterapi"

Det er muligt at købe Ulla Werlauffs "Pædiatrisk fysioterapi" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er en del af Werlauffs serie "Fysio/Munksgaard". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Werlauff, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Werlauff