Bog & idéUlrich Dornsiepen

Bøger skrevet af Ulrich Dornsiepen

Læs mere om Ulrich Dornsiepen
1 produkter
1 produkter
Atommüll - wohin?
Atommüll - wohin?Ulrich Dornsiepen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Atommüll - wohin?

Mere om Ulrich Dornsiepen

Ulrich Dornsiepen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Atommüll - wohin?". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på tysk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ulrich Dornsiepens "Atommüll - wohin?"

Hos Bog & idé er "Atommüll - wohin?" tilgængelig som lydbog. Med Ulrich Dornsiepens "Atommüll - wohin?" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.

Endnu en af Ulrich Dornsiepen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrich Dornsiepen