Bog & idéUlrich Stigaard Jensen

Bøger skrevet af Ulrich Stigaard Jensen

Læs mere om Ulrich Stigaard Jensen
1 produkter
1 produkter
Persondataloven og sagsbehandling i praksis, 2. udg.
Persondataloven og sagsbehandling i praksisJensen U
319,95 DKK
EBOG
(0)
Persondataloven og sagsbehandling i praksis

Mere om Ulrich Stigaard Jensen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Ulrich Stigaard Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Stigaard Jensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Persondataloven og sagsbehandling i praksis" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Persondataloven og sagsbehandling i praksis" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Ulrich Stigaard Jensen

Ulrich Stigaard Jensen har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Stigaard Jensens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Stigaard Jensen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Jurist- og Økonomforbundet.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ulrich Stigaard Jensens "Persondataloven og sagsbehandling i praksis"

"Persondataloven og sagsbehandling i praksis" kan købes som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Stigaard Jensen, kan du godt glæde dig. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Persondataloven og sagsbehandling i praksis" af Ulrich Stigaard Jensen

Det er muligt at købe Ulrich Stigaard Jensens "Persondataloven og sagsbehandling i praksis" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrich Stigaard Jensen