Bog & idéUlrik Ascanius Felding

Bøger skrevet af Ulrik Ascanius Felding

Læs mere om Ulrik Ascanius Felding
1 produkter
1 produkter
Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i øre-næse-hals-sygdommeAlexander Fjældstad
593,96 DKK
Hardback
(0)
Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme

Mere om Ulrik Ascanius Felding

Der er kun én bog af Ulrik Ascanius Felding tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ulrik Ascanius Feldings "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme"

"Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" kan købes som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Felding, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrik Ascanius Felding