Bog & idéUlrik Haagerup

Bøger skrevet af Ulrik Haagerup

Læs mere om Ulrik Haagerup
4 produkter
4 produkter
Constructive News
Constructive NewsUlrik Haagerup
69,95 DKK
EBOG
(1)
Constructive News
En konstruktiv nyhed
En konstruktiv nyhedUlrik Haagerup
268,00 DKK
e-bog
(0)
En konstruktiv nyhed
Constructive News
BOEGERTILSTAERKPRIS
Constructive NewsUlrik Haagerup
124,46 DKK
Hæftet
(1)
Constructive News
En god idé - fik du den?
En god idé - fik du den?Ulrik Haagerup
79,95 DKK
EBOG
(0)
En god idé - fik du den?

Mere om Ulrik Haagerup

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger skrevet af Ulrik Haagerup. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Haagerup.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Ulrik Haagerups bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Constructive News" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "En konstruktiv nyhed" udgivet af Ajour - "En god idé - fik du den?" udgivet af Saga - "Constructive news" udgivet af Aarhus University Press - "Constructive News" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "En god idé - fik du den?" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En konstruktiv nyhed" udgivet af Ajour - "Nye veje for journalistik" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Bøger skrevet af Ulrik Haagerup

Du kan bestille otte bøger af Ulrik Haagerup her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan finde Ulrik Haagerup bøger i forskellige formater. Bøgerne af Haagerup er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ulrik Haagerups "Constructive News"

"Constructive News" er tilgængelig som ebog. Med "Constructive News" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

"En konstruktiv nyhed" af Ulrik Haagerup

Det er muligt at købe Ulrik Haagerups "En konstruktiv nyhed" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ajour.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrik Haagerup