Bog & idéUlrik Haahr

Bøger skrevet af Ulrik Haahr

Læs mere om Ulrik Haahr
2 produkter
2 produkter
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriKim Juul Larsen
669,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Personlighed og personlighedsforstyrrelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Personlighed og personlighedsforstyrrelserOle Jakob Storebø
584,96 DKK
Indbundet
(0)
Personlighed og personlighedsforstyrrelser

Mere om Ulrik Haahr

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Ulrik Haahr. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Haahr.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundbog i psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Personlighed og personlighedsforstyrrelser" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ulrik Haahr

Der er to tilgængelige bøger af Ulrik Haahr hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Haahrs bøger fås bare som indbundet. Haahrs bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Grundbog i psykiatri" af Ulrik Haahr

"Grundbog i psykiatri" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Ulrik Haahr "Personlighed og personlighedsforstyrrelser"

Hos Bog & idé er "Personlighed og personlighedsforstyrrelser" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrik Haahr