Bog & idéUlrik Houlind Rasmussen

Bøger skrevet af Ulrik Houlind Rasmussen

Læs mere om Ulrik Houlind Rasmussen
4 produkter
4 produkter
Fødevareetik
BOEGERTILSTAERKPRIS
FødevareetikHugo F. Alrøe
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Fødevareetik
Mad, mennesker og måltider
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mad, mennesker og måltiderBente Halkier
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Mad, mennesker og måltider
Hans Blumenberg
Hans BlumenbergUlrik Houlind Rasmussen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Hans Blumenberg
Hans Blumenberg
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hans BlumenbergUlrik Houlind Rasmussen
74,66 DKK
Hæftet
(0)
Hans Blumenberg

Mere om Ulrik Houlind Rasmussen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Ulrik Houlind Rasmussen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal - "Hans Blumenberg" i serien "Profil-serien" udgivet af Eksistensen - "Fødevareetik" udgivet af Gyldendal - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Munksgaard - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal - "Hans Blumenberg" i serien "Profil-serien" udgivet af Forlaget Anis

Bøger af Ulrik Houlind Rasmussen

Du kan bestille seks bøger af Ulrik Houlind Rasmussen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Rasmussens bøger kommer i udvalgte formater. Rasmussen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mad, mennesker og måltider" af Ulrik Houlind Rasmussen

"Mad, mennesker og måltider" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Hans Blumenberg" af Ulrik Houlind Rasmussen

"Hans Blumenberg" er tilgængelig online som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Hans Blumenberg" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Rasmussens serie "Profil-serien". Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrik Houlind Rasmussen