Bog & idéUlrik Juel Lavtsen

Bøger skrevet af Ulrik Juel Lavtsen

Læs mere om Ulrik Juel Lavtsen
2 produkter
2 produkter
Danmarkshistorie
DanmarkshistorieMartin Cleemann Rasmussen
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Danmarkshistorie
Flere sider af KS. Velfærdsstaten
Flere sider af KS. VelfærdsstatenSuzanne Gudbjerg-Hansen
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Flere sider af KS. Velfærdsstaten

Mere om Ulrik Juel Lavtsen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Ulrik Juel Lavtsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Lavtsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danmarkshistorie" udgivet af L&R Uddannelse - "Flere sider af KS. Velfærdsstaten" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Flere sider af KS. Velfærdsstaten " i serien "Flere sider af KS" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Danmarkshistorie" udgivet af L&R Uddannelse

Bøger af Ulrik Juel Lavtsen

Der er fire tilgængelige bøger af Ulrik Juel Lavtsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Lavtsen som hæftet. Lavtsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ulrik Juel Lavtsens "Danmarkshistorie"

Det er muligt at købe Ulrik Juel Lavtsens "Danmarkshistorie" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af L&R Uddannelse.

"Flere sider af KS. Velfærdsstaten" af Ulrik Juel Lavtsen

Hos Bog & idé er "Flere sider af KS. Velfærdsstaten" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af L&R Uddannelse A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrik Juel Lavtsen