Bog & idéUlrik Lang Langen

Bøger skrevet af Ulrik Lang Langen

Læs mere om Ulrik Lang Langen
3 produkter
3 produkter
Hundemordet i Vimmelskaftet
Hundemordet i VimmelskaftetMette Holmgaard
109,95 DKK
EBOG
(0)
Hundemordet i Vimmelskaftet
Den afmægtige
Den afmægtigeUlrik Lang Langen
149,95 DKK
HARDBACK
(0)
Den afmægtige
Den afmægtige
Den afmægtigeUlrik Lang Langen
109,95 DKK
EBOG
(0)
Den afmægtige

Mere om Ulrik Lang Langen

Der findes en del bøger fra Ulrik Lang Langen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Langen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Revolutionens skygger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den afmægtige" udgivet af Jyllland-Postens Forlag - "Den afmægtige" udgivet af Jyllands-Posten

Bøger skrevet af Ulrik Lang Langen

Du kan bestille tre bøger af Ulrik Lang Langen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Ulrik Lang Langen fås i forskellige formater. Bøgerne af Langen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ulrik Lang Langens "Revolutionens skygger"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Langen, kan du godt glæde dig. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Ulrik Lang Langen "Den afmægtige"

Hos Bog & idé er "Den afmægtige" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Den afmægtige" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jyllland-Postens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrik Lang Langen