Bog & idéUlrik Lyager Thomsen

Bøger skrevet af Ulrik Lyager Thomsen

Læs mere om Ulrik Lyager Thomsen
1 produkter
1 produkter
Psykoterapeutiske tilgange til PTSD
Psykoterapeutiske tilgange til PTSDTrine Maria Nørregaard Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykoterapeutiske tilgange til PTSD

Mere om Ulrik Lyager Thomsen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Ulrik Lyager Thomsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Thomsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykoterapeutiske tilgange til PTSD" udgivet af Gyldendal - "Den nye psykologihåndbog" udgivet af Gyldendal

Ulrik Lyager Thomsens bøger

Ulrik Lyager Thomsen har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Thomsens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Thomsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ulrik Lyager Thomsens "Psykoterapeutiske tilgange til PTSD"

Det er muligt at købe Ulrik Lyager Thomsens "Psykoterapeutiske tilgange til PTSD" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Den nye psykologihåndbog" af Ulrik Lyager Thomsen

Det er muligt at købe Ulrik Lyager Thomsens "Den nye psykologihåndbog" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrik Lyager Thomsen