Bog & idéUlrik Malthe Overgaard

Bøger skrevet af Ulrik Malthe Overgaard

Læs mere om Ulrik Malthe Overgaard
3 produkter
3 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Geriatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
GeriatriHelle Bruunsgaard
431,96 DKK
Hæftet
(0)
Geriatri
Hæmatologi i klinisk praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hæmatologi i klinisk praksisOle Weis Bjerrum
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Hæmatologi i klinisk praksis

Mere om Ulrik Malthe Overgaard

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger skrevet af Ulrik Malthe Overgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Overgaards nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Hæmatologi i klinisk praksis" i serien "Kliniske lærebøger" udgivet af Gyldendal - "Geriatri" udgivet af Gyldendal

Ulrik Malthe Overgaards bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Ulrik Malthe Overgaard hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Overgaards bøger fås i et udvalg af formater. Overgaards bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Ulrik Malthe Overgaard

Det er muligt at købe Ulrik Malthe Overgaards "Medicinsk Kompendium 19. udgave" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Ulrik Malthe Overgaard "Hæmatologi i klinisk praksis"

Hos Bog & idé er "Hæmatologi i klinisk praksis" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Overgaards serie "Kliniske lærebøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrik Malthe Overgaard