Bog & idéUlrik Pram Gad

Bøger skrevet af Ulrik Pram Gad

Læs mere om Ulrik Pram Gad
1 produkter
1 produkter
National Identity Politics and Postcolonial Sovereignty Games
BOEGERTILSTAERKPRIS
National Identity Politics and Postcolonial Sovereignty GamesUlrik Pram Gad
165,96 DKK
Hæftet
(0)
National Identity Politics and Postcolonial Sovereignty Games

Mere om Ulrik Pram Gad

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Ulrik Pram Gad. Bogen har titlen "National Identity Politics and Postcolonial Sovereignty Games". Det er Museum Tusculanum, der har publiceret den på engelsk. "National Identity Politics and Postcolonial Sovereignty Games" er desuden tilknyttet serien "Man & Society, vol. 43¤Monographs on Greenland, vol. 353".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ulrik Pram Gads "National Identity Politics and Postcolonial Sovereignty Games"

Det er muligt at købe Ulrik Pram Gads "National Identity Politics and Postcolonial Sovereignty Games" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Man & Society, vol. 43¤Monographs on Greenland, vol. 353". Det er Museum Tusculanum, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Gad, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrik Pram Gad