Bog & idéUlrik Schiøler Kesmodel

Bøger skrevet af Ulrik Schiøler Kesmodel

Læs mere om Ulrik Schiøler Kesmodel
4 produkter
4 produkter
Obstetrik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Obstetrik - en grundbogLone Laursen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Obstetrik - en grundbog
Alkohol
BOEGERTILSTAERKPRIS
AlkoholMorten Grønbæk
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Alkohol
Fertilitet og sundhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fertilitet og sundhedDorte Vesterholm Jensen
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Fertilitet og sundhed
Livscyklusernæring
LivscyklusernæringVibeke de Lichtenberg
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Livscyklusernæring

Mere om Ulrik Schiøler Kesmodel

Ulrik Schiøler Kesmodel har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kesmodels nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Livscyklusernæring" udgivet af Gyldendal - "Alkohol" udgivet af Gyldendal - "Fertilitet og sundhed" udgivet af Gyldendal - "Obstetrik - en grundbog" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ulrik Schiøler Kesmodel

Der er fire tilgængelige udgivelser af Ulrik Schiøler Kesmodel hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Ulrik Schiøler Kesmodel kommer i et udvalg af formater. Kesmodels bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ulrik Schiøler Kesmodels "Livscyklusernæring"

Hos Bog & idé er "Livscyklusernæring" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Alkohol" af Ulrik Schiøler Kesmodel

"Alkohol" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrik Schiøler Kesmodel