Bog & idéUlrik Spang-Hanssen

Bøger skrevet af Ulrik Spang-Hanssen

Læs mere om Ulrik Spang-Hanssen
3 produkter
3 produkter
Musikken imellem noderne
Musikken imellem noderneUlrik Spang-Hanssen
299,95 DKK
Hardback
(1)
Musikken imellem noderne
Frk. Alette Schous erindringer
Frk. Alette Schous erindringerUlrik Spang-Hanssen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Frk. Alette Schous erindringer
In Praise of Harmony - BOG + CD
In Praise of Harmony - BOG + CDUlrik Spang-Hanssen
169,95 DKK
Bog & CD
(0)
In Praise of Harmony - BOG + CD

Mere om Ulrik Spang-Hanssen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Ulrik Spang-Hanssen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Spang-Hanssens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Musikken imellem noderne" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Musikken imellem noderne" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Frk. Alette Schous erindringer" udgivet af Olufsen - "Musikken imellem noderne" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Ulrik Spang-Hanssen

Du kan bestille fire bøger af Ulrik Spang-Hanssen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Ulrik Spang-Hanssen kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Spang-Hanssen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Musikken imellem noderne" af Ulrik Spang-Hanssen

Det er muligt at købe Ulrik Spang-Hanssens "Musikken imellem noderne" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Musikken imellem noderne" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Musikken imellem noderne" af Ulrik Spang-Hanssen

Hos Bog & idé er "Musikken imellem noderne" tilgængelig som pdf. Endnu en af Ulrik Spang-Hanssen fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrik Spang-Hanssen