Bog & idéUlrika Louisa Bjerregaard

Bøger skrevet af Ulrika Louisa Bjerregaard

Læs mere om Ulrika Louisa Bjerregaard
2 produkter
2 produkter
A for Augusta
STREAM
A for AugustaUlrika Louisa Bjerregaard
149,95 DKK
Lydbog
(3)
A for Augusta
A for Augusta
A for AugustaUlrika Louisa Bjerregaard
149,95 DKK
EBOG
(3)
A for Augusta

Mere om Ulrika Louisa Bjerregaard

Der findes flere bøger skrevet af Ulrika Louisa Bjerregaard tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Bjerregaards nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "A for Augusta" i serien "Augusta Mysterierne" udgivet af Augusta Publsihing - "A for Augusta" i serien "Augusta Mysterierne" udgivet af Augusta Publsihing

Mere om Ulrika Louisa Bjerregaards bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Ulrika Louisa Bjerregaard hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Ulrika Louisa Bjerregaard bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Bjerregaard er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Augusta Publsihing.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"A for Augusta" af Ulrika Louisa Bjerregaard

Hos Bog & idé er "A for Augusta" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "A for Augusta" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Bjerregaards serie "Augusta Mysterierne". Det er Augusta Publsihing, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"A for Augusta" af Ulrika Louisa Bjerregaard

Det er muligt at købe Ulrika Louisa Bjerregaards "A for Augusta" som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "A for Augusta" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i serien "Augusta Mysterierne". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Augusta Publsihing.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrika Louisa Bjerregaard