Bog & idéUlrike Vögl

Bøger skrevet af Ulrike Vögl

Læs mere om Ulrike Vögl
3 produkter
3 produkter
Net ganz bacha
Net ganz bacha: (Noch) ein Augschburg Krimi (Helena Hansen ermittelt 3)
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Net ganz bacha: (Noch) ein Augschburg Krimi (Helena Hansen ermittelt 3)
Nackabatsch mit Todesfolge - Ein Augschburg Krimi
Nackabatsch mit Todesfolge - Ein Augschburg KrimiUlrike Vögl
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Nackabatsch mit Todesfolge - Ein Augschburg Krimi
Mordsplatschari: Noch ein Augschburg Krimi
Mordsplatschari: Noch ein Augschburg KrimiUlrike Vögl
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Mordsplatschari: Noch ein Augschburg Krimi

Mere om Ulrike Vögl

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Ulrike Vögl. På listen nedenfor finder du Vögls nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Mordsplatschari: Noch ein Augschburg Krimi" i serien "Helena Hansen ermittelt" udgivet af SAGA Egmont - "Nackabatsch mit Todesfolge - Ein Augschburg Krimi" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Ulrike Vögls bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Ulrike Vögl hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Vögl fås bare som lydbog. Vögls bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mordsplatschari: Noch ein Augschburg Krimi" af Ulrike Vögl

Det er muligt at købe Ulrike Vögls "Mordsplatschari: Noch ein Augschburg Krimi" som lydbog. Du kan desuden altid have "Mordsplatschari: Noch ein Augschburg Krimi" af Ulrike Vögl med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af serien "Helena Hansen ermittelt". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.

Ulrike Vögl "Nackabatsch mit Todesfolge - Ein Augschburg Krimi"

"Nackabatsch mit Todesfolge - Ein Augschburg Krimi" findes på den digitale boghylde som lydbog. Fordelen ved at have Ulrike Vögls "Nackabatsch mit Todesfolge - Ein Augschburg Krimi" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrike Vögl