Bog & idéUlrikka Nygaard

Bøger skrevet af Ulrikka Nygaard

Læs mere om Ulrikka Nygaard
3 produkter
3 produkter
Pædiatri, 3. udgave
Pædiatri, 3. udgaveUlrikka Nygaard
1049,95 DKK
Hardback
(0)
Pædiatri, 3. udgave
Pædiatri
PædiatriUlrikka Nygaard
579,95 DKK
EBOG
(0)
Pædiatri
Pædiatri, 3. udgave
Pædiatri, 3. udgaveUlrikka Nygaard
439,95 DKK
EBOG
(0)
Pædiatri, 3. udgave

Mere om Ulrikka Nygaard

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Ulrikka Nygaard . Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Nygaard s nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædiatri" udgivet af Fadl's Forlag - "Pædiatri - en illustreret lærebog" udgivet af FADL - "Pædiatri" udgivet af FADL's Forlag

Mere om Ulrikka Nygaard s bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Ulrikka Nygaard hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Ulrikka Nygaard kommer i samtlige formater. Bøgerne af Nygaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pædiatri" af Ulrikka Nygaard

"Pædiatri" findes på den digitale boghylde som ebog. Det betyder, at du kan læse "Pædiatri" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Fadl's Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Ulrikka Nygaard "Pædiatri - en illustreret lærebog"

Hos Bog & idé er "Pædiatri - en illustreret lærebog" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er FADL, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrikka Nygaard