Bog & idéUlrikka S. Gernes

Bøger skrevet af Ulrikka S. Gernes

Læs mere om Ulrikka S. Gernes
3 produkter
3 produkter
En pige forlod værelset
En pige forlod værelsetUlrikka S. Gernes
299,95 DKK
Indbundet
(8)
En pige forlod værelset
En pige forlod værelset
En pige forlod værelsetUlrikka S. Gernes
189,95 DKK
Lydbog
(8)
En pige forlod værelset
En pige forlod værelset
En pige forlod værelsetUlrikka S. Gernes
189,95 DKK
EBOG
(8)
En pige forlod værelset

Mere om Ulrikka S. Gernes

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Ulrikka S. Gernes. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Gernes.
Bøgerne fra Ulrikka S. Gernes findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Pepitas tudetur" udgivet af Gyldendal - "Flosset opus for strygere og blæsere" udgivet af Gyldendal - "Amnesia " udgivet af Brøndum

Bøger af Ulrikka S. Gernes

Der er tre tilgængelige bøger af Ulrikka S. Gernes hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Gernes' bøger kommer i forskellige formater. Gernes' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pepitas tudetur" af Ulrikka S. Gernes

Hos Bog & idé er "Pepitas tudetur" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Flosset opus for strygere og blæsere" af Ulrikka S. Gernes

"Flosset opus for strygere og blæsere" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrikka S. Gernes