Bog & idéUlrikke Neergaard

Bøger skrevet af Ulrikke Neergaard

Læs mere om Ulrikke Neergaard
1 produkter
1 produkter
Susanne Ussing
BOEGERTILSTAERKPRIS
Susanne UssingBirgitte Thorsen Vilslev
290,46 DKK
Indbundet
(2)
Susanne Ussing

Mere om Ulrikke Neergaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Ulrikke Neergaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Neergaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ad Acta" udgivet af KØS & Antipyrine distribution - "Susanne Ussing - mellem kunst og arkitektur" udgivet af Strandberg Publishing

Bøger af Ulrikke Neergaard

Du kan bestille to bøger af Ulrikke Neergaard her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Ulrikke Neergaard bøger i flere formater. Neergaards bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ad Acta" af Ulrikke Neergaard

"Ad Acta" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af KØS & Antipyrine distribution.

Ulrikke Neergaard "Susanne Ussing - mellem kunst og arkitektur"

Det er muligt at købe Ulrikke Neergaards "Susanne Ussing - mellem kunst og arkitektur" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Strandberg Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrikke Neergaard