Bog & idéUrmi Rahman

Bøger skrevet af Urmi Rahman

Læs mere om Urmi Rahman
1 produkter
1 produkter
Culture Smart Bangladesh
Culture Smart BangladeshUrmi Rahman
99,95 DKK
HÆFTET
(0)
Culture Smart Bangladesh

Mere om Urmi Rahman

Du kan kun finde en enkelt bog af Urmi Rahman her hos Bog & idé. Bogen hedder "Culture Smart Bangladesh". Det er Kuperard, der har udgivet den på engelsk. "Culture Smart Bangladesh" er desuden en del af serien "Culture Smart".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Urmi Rahmans "Culture Smart Bangladesh"

"Culture Smart Bangladesh" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Rahmans serie "Culture Smart". Det er Kuperard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Rahman, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Urmi Rahman