Bog & idéUrsula Kopp

Bøger skrevet af Ursula Kopp

Læs mere om Ursula Kopp
1 produkter
1 produkter
Gärtnern mit Hildegard von Bingen
Gärtnern mit Hildegard von BingenUrsula Kopp
149,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Gärtnern mit Hildegard von Bingen

Mere om Ursula Kopp

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Ursula Kopp. Bogen hedder "Gärtnern mit Hildegard von Bingen". Den er publiceret af Moewig på tysk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gärtnern mit Hildegard von Bingen" af Ursula Kopp

Det er muligt at købe Ursula Kopps "Gärtnern mit Hildegard von Bingen" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Moewig, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Kopp, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ursula Kopp