Bog & idéUrsula Scavenius

Bøger skrevet af Ursula Scavenius

Læs mere om Ursula Scavenius
5 produkter
5 produkter
Lotteriet og andre noveller
Lotteriet og andre novellerShirley Jackson
299,95 DKK
Indbundet
(6)
Lotteriet og andre noveller
Afbrydelser
AfbrydelserCaroline Albertine Minor
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Afbrydelser
Dukkerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
DukkerneUrsula Scavenius
165,96 DKK
Hæftet
(5)
Dukkerne
Fjer
BOEGERTILSTAERKPRIS
FjerUrsula Scavenius
149,36 DKK
Hæftet
(6)
Fjer
The Dolls
The DollsUrsula Scavenius
159,95 DKK
Paperback
(0)
The Dolls

Mere om Ursula Scavenius

Hvis du leder efter en bog skrevet af Ursula Scavenius, finder du et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Scavenius' bøger.
Bøgerne fra Ursula Scavenius udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Dolls" udgivet af Lolli Editions - "Dukkerne" udgivet af Forlaget Basilisk - "Fjer " i serien "Serie B" udgivet af Basilisk - "Fjer" i serien "Serie B" udgivet af Basilisk - "Forfatterskolens Afgangsantologi 2012" udgivet af Forlaget Basilisk

Bøger af Ursula Scavenius

Der er fem tilgængelige udgivelser af Ursula Scavenius hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Ursula Scavenius fås i et udvalg af formater. Scavenius har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"The Dolls" af Ursula Scavenius

Hos Bog & idé er "The Dolls" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Lolli Editions, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Ursula Scavenius "Dukkerne"

Hos Bog & idé er "Dukkerne" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Basilisk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ursula Scavenius