Bog & idéUsain Bolt

Bøger skrevet af Usain Bolt

Læs mere om Usain Bolt
1 produkter
1 produkter
Hurtigere end lynet
Hurtigere end lynetUsain Bolt
149,95 DKK
EBOG
(0)
Hurtigere end lynet

Mere om Usain Bolt

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Usain Bolt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bolts nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hurtigere end lynet" udgivet af Klim - "Hurtigere end lynet" udgivet af Klim

Mere om Usain Bolts bøger

Usain Bolt har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Usain Bolt kan købes i udvalgte formater. Bolts bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Klim.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Usain Bolts "Hurtigere end lynet"

Hos Bog & idé er "Hurtigere end lynet" tilgængelig som ebog. Med "Hurtigere end lynet" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

Usain Bolt "Hurtigere end lynet"

Det er muligt at købe Usain Bolts "Hurtigere end lynet" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Usain Bolt