Bog & idéUta Frith

Bøger skrevet af Uta Frith

Læs mere om Uta Frith
3 produkter
3 produkter
Autisme og Aspergers syndrom
BOEGERTILSTAERKPRIS
Autisme og Aspergers syndromUta Frith
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Autisme og Aspergers syndrom
Autisme
BOEGERTILSTAERKPRIS
AutismeUta Frith
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Autisme
Den lærende hjerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lærende hjerneSarah-Jayne Blakemore¤Uta Frith
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Den lærende hjerne

Mere om Uta Frith

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger skrevet af Uta Frith. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Friths seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Autisme og Aspergers syndrom" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Den lærende hjerne" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Autisme" udgivet af Gyldendal

Mere om Uta Friths bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Uta Frith hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Friths bøger kommer kun som hæftet. Friths bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Uta Friths "Autisme og Aspergers syndrom"

Det er muligt at købe Uta Friths "Autisme og Aspergers syndrom" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.

Uta Frith "Den lærende hjerne"

Det er muligt at købe Uta Friths "Den lærende hjerne" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Uta Frith